ESER TÖZÜM STOCKHAUSEN

Dilinizle fark yaratın, Hollywood'da iz bırakın.

Hayal gücünüzü sınırlamayın, İngilizce dil koçluğuyla kariyerinizin önündeki engelleri kaldırın.

background

Dünyanın dört bir yanından yetenekli oyuncuların hayallerini süsleyen heyecan verici bir yolculuğa hazır mısınız?

Hollywood… Hayallerin zirvesi… Yıldızların doğduğu, efsanelerin yaratıldığı eğlence dünyasının kalbi… Meşhur Hollywood tabelasının altında durduğunuzu, Kaliforniya güneşinin tadını çıkarırken, dünyanın sinema başkentinin enerjisini iliklerinize kadar hissettiğinizi hayal edin. Burası sadece bir yer değil; bir ruh hali, büyük düşler kurmaya cesaret edenler için sınırsız olasılıkların da sembolü aynı zamanda…

Şimdi, kendinizi sadece Hollywood ışıklarına bakarken değil, bu göz kamaştırıcı dünyanın bir parçası olarak hayal edin. Hollywood’da kariyer sahibi olmak ulaşılamaz bir hayal değil; yeteneğini kanıtlamış olan ve kendine daha fazla yatırım yapmak isteyen her oyuncunun ulaşabileceği somut bir hedef.

Hollywood hikayeniz sizinle başlıyor – düşlerinizin gerçeğe dönüştüğü bir geleceğe doğru ilk adımı atın; Hollywood’un dilini öğrenin ve büyük hayaller kurmaya cesaret edin.

Video İzle
HAKKIMDA

Merhaba, ben Eser. Kaliforniya'dan selamlar!

Los Angeles’ta yaşayan ve dokuz dilde akıcı olarak konuşabilen profesyonel bir dil koçuyum. Yirmi yılı aşkın uluslararası simültane tercümanlık deneyimine sahibim. ABD’ye yerleştikten sonra, uzmanlığımı yabancı dil koçluğu alanına taşıyarak oyunculara özel dil programlarında uzmanlaştım. X-Men filmlerinden tanınmış bir aktör de dahil olmak üzere Hollywood oyuncularıyla çalışma şansım oldu.(*) ABD’de sunduğum dil hizmetlerinin yanı sıra, İngilizce konusunda desteğe ihtiyaç duyan Türk oyunculara da kişiye özel dil koçluğu hizmeti sunuyorum. İster dil becerilerinizi geliştirmeyi isterse aksanınızı mükemmelleştirmeyi hedefliyor olun, yüz yüze ve uzaktan koçluk seanslarım özel ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlandı.

(*) Gizlilik anlaşmaları nedeniyle isim açıklanmamaktadır.

HİZMETLER

Size nasıl yardımcı olabilirim?

Dil Geliştirme Odaklı Koçluk

Oyuncular için geliştirilen, kişisel ve profesyonel dil yetkinliğinizi artırmak için tasarlanan bu program, kelime dağarcığı, dil bilgisi ve genel dil becerilerini geliştirmek için etkili stratejiler ile kişiye özel rehberlik sağlar. Dil Geliştirme Odaklı Koçlukla iletişim becerilerinizi geliştirin, fırsatlar dünyasının kapılarını aralayın.

DETAYLI BİLGİ

Prodüksiyon Odaklı Telaffuz Koçluğu

Oyuncular için özel olarak tasarlanan bu koçluk programı, prodüksiyon alanında başarılı bir kariyer için çok önemli olan telaffuz becerilerini geliştirir. İster oyuncu, ister ses sanatçısı veya içerik oluşturucu olun, prodüksiyon odaklı telaffuz güçlendirme koçluğuyla performansınızı yükseltin ve kalıcı bir izlenim bırakın.

DETAYLI BİLGİ

Aksan Azaltma Koçluğu

İngilizce telaffuzunu mükemmelleştirmek isteyen oyunculara hitap eden bu program, aksan zorluklarınızı belirlemenize yardımcı olur ve net konuşmanızı sağlayacak egzersizlerle desteklenir. Nötr, dünya çapında anlaşılan bir aksanın gücünü açığa çıkarın, hem kişisel hem de profesyonel etkileşimlerde kendinize olan güveninizi artırın.

DETAYLI BİLGİ

İletişim ve Aracılık Hizmetleri

Türkiye'de yaşayan ve Hollywood'daki oyuncu ajanslarına, yapımcılara, stüdyolara ve diğer sektör profesyonellerine ulaşma konusunda dil desteğine ihtiyaç duyan oyuncular için geliştirilen bu hizmet, aracılık hizmeti olarak ya da doğrudan iletişim kurmak isteyenler için çeviri hizmeti şeklinde sunulabilmektedir.
DETAYLI BİLGİ
background

Bana ulaşın

Mesajlarınıza 24 saat içerisinde cevap verilecektir.

  WhatsApp

Hollywood yolculuğunuza start vermeye hazır mısınız? Bana hemen ulaşın, başarıya giden yolu birlikte çizelim!